BUDGETTERING
TIMING & PLANNING
PROJECTBEHEER & OPVOLGING
KENNISGEVING
KLANTTEVREDENHEID
COMMUNICATIE

1/ gratis verkennend gesprek 
2/ gratis adviesverlening bij aankoop van uw woning/ bouwperceel/ verbouwing/ wens tot verkaveling/ bijstellen van uw verkavelingsvoorschriften of uw regularisatiedossier
3/ gratis haalbaarheidscheck stedenbouw: Ik toets voor u gratis en vrijblijvend uw wensen van uw project af bij stedenbouw, zodat u onmiddellijk weet wat mogelijk is. 
4/ Een kwalitatief voorontwerp tegen een mooie prijs zonder verdere verplichtingen.

EXTRA SERVICE
CREATIEF ONTWERP
SNELHEID

Zowel voorontwerpen als bouwaanvragen worden gemiddeld binnen de 3 weken afgerond.

1/ budgetair meedenkend: U heeft een wensenpakket voor ogen tegen een bepaald budget. 
Er wordt uitgebreid op voorhand afgetoetst of uw droomwoning verwezenlijkt kan worden tegen het vooropgesteld budget. Een tevreden klant blijft in hoofdzaak een persoon bij wie het budget gerespecteerd wordt. Dit wordt voorafgaand aan de bouwaanvraag al afgetoetst in een eerste rubriekenraming. Om het budget waar nodig te drukken denk ik  graag creatief mee aan enkele leuke oplossingen. 
2/ opvolging op maat van ieders budget en wensen: 
Keuze aan:
-volledige werfopvolging, incl. budgetbeheer, werfplanning, onbeperkte werfcontrole, prijsaanvragen, aanbestedingen en controle van offertes en vorderingsstaten, expertise en adviesverlening gedurende het gehele traject. 
-werfopvolging wind-en waterdichte bouw + technieken
(=besparingsmodaliteit bij gedeeltelijke zelfbouw waarbij bouwheer de afwerking op zich neemt). 
-werfopvolging tot wind-en waterdichte bouw
(=besparingsmodaliteit bij gedeeltelijke zelfbouw waarbij bouwheer de afwerking en technieken op zich neemt). 
 

Timing: Heeft u een bepaalde bouw voorogen waarbij een vlotte timing cruciaal is? Vb. om aanspraak te maken op de wet van herbouw tegen een verlaagd BTW percentage van 6%, korting op de onroerende voorheffing of besparing van huurkosten etc? 
Ik maak mij sterk het nodige te doen uw planning te respecteren.
Hiervoor bekijken we samen stapsgewijs wat hiervoor nodig is en gaan we deze pragmatisch en concreet aftoetsen. Bij aanvang der werken ontvangt u een volledige planningstabel, door mij opgesteld, van alle aannemers.   

 

Concreet praktijkvoorbeeld: 
Zelfs in 2022 werd in volle coronatijd en tijdens de marktonzekere tijden met de oorlog in Oekraïne een herbouwproject, waar de timing ifv de wetgeving op herbouw cruciaal was, opgeleverd op minder dan 1 jaar tijd.

Op vraag kan deze gerealiseerde villa ter referentie bezocht worden.
 

1/ Beheer:  Sterke vaardigheden in planning en budgettering.

2/  Opvolging: Kwalitatieve en uitgebreide werfopvolging

1/ creativiteit in innovatieve oplossingen voor ontwerpuitdagingen die zowel aantrekkelijk als kostenbesparend zijn. Laat me je verrassen met nieuwe ideeën en innovatieve ontwerpen.
2/ Vanuit ieder uniek persoon en perceel volgt een uniek ontwerp, op maat gemaakt. 
Samen zorgen we ervoor dat je woning een weerspiegeling is van wie je bent en wat je wilt.

DOEL: De klant de beste keuzes te laten maken dankzij een uitvoerige ondersteuning in kennisgeving en expertise. Ik neem je graag stap voor stap mee doorheen het gehele proces. Een goede voorbereiding is de sleutel tot een vlot verloop op de werf en leidt tot een high-end resultaat. Samen werken we naar jouw droomwoning! 

Aantoonbare ervaring en trackrecord met succesvolle projecten en tevreden klanten.
Jouw tevredenheid is mijn prioriteit. Ik kijk er naar uit om samen jouw visie tot leven te brengen!

1/ 1 duidelijk aanspreekpunt voor de klant die op de hoogte is van het reizen en zeilen van het volledige dossier. Dit impliceert dat ik als zaakvoerder uw project van begin tot einde volledig opvolg. 
2/ vlotte bereikbaarheid:  U mag mij steeds contacteren per mail, telefonisch of zelfs via Whatsapp voor al uw vragen en dit onbeperkt.
Met vele bouwheren worden  Whatsapp-groepen opgericht waarbij ik uw vragen op een snelle en efficiënte manier kan beantwoorden.
Vragen na de werkuren (voor 9 of na 18h?) Geen probleem: indien beschikbaar worden uw vragen zelfs buiten de werkuren beantwoord. 

C O N T A C T

architect@elinelanckriet.be
0479 235 834

Helene Marechalhof 3 - 9050 Gentbrugge

OVER

HELENE MARECHALHOF 3 - 9050 GENTBRUGGE

Gepassioneerd architect in het ontwerpen van particuliere woningbouw, gaande van nieuwbouw van ééngezinswoningen, verbouwingen, regularisatiedossiers tot kleine projectbouw. Contacteer ons voor uw vrijblijvend verkennend gesprek

CONTACT

architect@elinelanckriet.be

0479 23 58 34